Over ons

image_overons_new

Advieskantoor De Caluwé-Smet staat ten dienste van particulieren, zelfstandigen en kleine ondernemingen.  Wij trachten steeds een persoonlijke service te bieden. Vakkennis en kwaliteitszorg gaan bij ons samen met concurrentiële voorwaarden. Vanuit een vertrouwensrelatie, streven we er steeds naar de klant gerustheid en zekerheid te bieden.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar wordt er samengewerkt met diverse verzekeringsmaatschappijen, zowel algemene als gespecialiseerde.  Zo kunnen wij een brede waaier aan dekkingen aanbieden en steeds scherpe voorwaarden bekomen. Samen met de klant wordt een precies en volledig beeld gemaakt van zijn noden.  Van het aangaan van een polis tot het regelen van schade : elke detail telt en wordt met zorg behandeld.

Als bankagent genieten wij het volle vertrouwen van Crelan. Met Crelan ontvangt de klant een volledige dienstverlening. Voor alles wat een particulieren, zelfstandigen en kleine ondernemingen, en niet te vergeten de landbouwer, van een moderne bank verwacht kan hij of zij bij Crelan terecht.

In de loop van de tijd is het kantoor meegegaan met de ontwikkelingen op vlak van informatica. Dankzij ons klantenbeheerssysteem en deze website werken we aan een vlotte communicatie en service voor onze klanten.

Tenslotte zijn wij fier op het belangrijkste dat we onze klanten kunnen bieden: de bekwaamheid en inzet van onze medewerkers. Via permanente bijscholing blijven we bij met de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Hebt u vragen of iets nodig? Aarzel niet contact op te nemen want …

Uw Gerustheid is onze Zorg!


Ons team

Alain De Caluwé

Verzekeringsmakelaar, Agentschapsdirecteur Crelan

Mail mij

Koen Smet

Verzekeringsmakelaar, Agentschapsdirecteur Crelan

Mail mij

Lieve De Kaey

Klantenadviseur Kredieten en Beleggingen, Relatiebeheerder Verzekeringen

Mail mij

Onze partners